Str. Paduroiu nr. 5, Sector 4, Bucuresti.

Despre noi

Kronos Dental ofera servicii stomatologice la standarde internationale

Despre noi

O dantură sănătoasă și îngrijită este importantă atât în plan personal, cât și în cel profesional. De aceea, am pus bazele unei clinici unde este prioritară nevoia de a te simți bine atunci când zâmbești.
Medicii noștri te vor ajuta să depășești stresul cauzat de tratamentele stomatologice si iti vor oferi cele mai potrivite sfaturi.

Am ales pentru voi tehnici moderne, cât mai puțin dureroase, care să vă ajute să vă recuperați zâmbetul ideal în cel mai scurt timp posibil, pentru că la Clinica Kronos Dental înțelegem valoarea timpului.

Pe durata primei consultații, veți stabili împreună cu specialiștii noștri planul de tratament, veți primi informații și sfaturi și vom găsi împreună cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastra.

Clinica Kronos Dental vă pune la dispoziție 3 cabinete stomatologice, dotate la un standard inalt, unde veti beneficia de tratamente specializate. Gama variată de tratamente efectuate în clinica noastră vă ajuta să vă folosiți timpul în mod eficient, nemaifiind nevoie de colaborarea cu alți medici specialiști din afara cabinetului nostru.

Kronos - timpul nostru la dispoziția dvs.

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza