Str. Paduroiu nr. 5, Sector 4, Bucuresti.

PROTETICA

Protetica dentara cuprinde un set de servicii de restaurare dentara: proteze, punti si coroane dentare.

Protetica cuprinde un set de servicii de restaurare dentară: proteze, încrustații cu materiale nobile sau ceramică, coroane și punți dentare.

Toate acestea sunt soluții pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă, din motive deopotrivă estetice și referitoare la restituirea funcționalității.

Puntea dentară este menită să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Punțile sunt fixe, în sensul că sunt cimentate pe dinții de suport sau, în unele cazuri, sunt montate pe implanturi localizate în imediata proximitate a dinților lipsă.

Coroana dentară
Dinții se deteriorează de la carii, obturații, traume sau chiar de la mestecat. Coroana dentară aderă la suprafața dintelui slăbit, protejându-l  de fracturi și alte deteriorări. Coroana poate avea rolul de a înlocui un dinte cu discromie sau diform, ori pentru a proteja un dinte la care s-a făcut o intervenție pe canal.

Coronae metalice (nefizionomice)
Cu cât materialul conține mai mult aur sau alt metal prețios, cu atât coroana se fixează mai bine și gingia este mai sănătoasă. Este de reținut că o fixare perfectă înseamnă sigilarea accesului între coroană și dinte, unde ar putea altfel intra bacterii, cauzând carii și grăbind căderea coroanei.

Coronae de portelan (fizionomice)
coroanele de porțelan sunt de regulă considerate alegerea ideală din punct de vedere estetic pentru că imită culoarea și aspectul dinților. Porțelanul folosit în ziua de azi este tot mai performant: există materiale de ceramică noi, cum ar fi zirconiul și empress 2 care rezistă mult mai bine la presiunea exercitată în timp ce mestecăm

Coroanele de porțelan pe metal
coroanele cu exteriorul din porțelan și structura de suport de dedesubt din metal. Porțelanul vă oferă aspectul estetic dorit, iar structura metalică asigură o rezistență sporită. Aceste coroane hibride, din porțelan pe structură de metal pot fi folosite pentru înlocuirea dinților lipsă în orice parte a gurii, fie în față, fie în spate

Coroanele de porțelan pe zirconiu
Aceste coroane sunt foarte rezistente și oferă avantaje estetice deosebite, nelăsând la baza dintelui linia neagră pe care o lasă unele materiale clasice. Gradul crescut de naturalețe împreună cu soliditatea porțelanului pe suport de zirconiu fac din această coroană o alegere ideală. Vă veți obține înapoi aspectul plăcut al dinților, dar și soliditatea și rezistența în timp necesare pentru un trai normal

Protezele dentare
Atunci când ne pierdem dinții, aspectul feței se modifică radical, avem dificultăți în ceea ce privește masticația și vorbirea, riscăm deplasarea dinților rămași și declanșarea unui cerc vicios în care aceștia devin mai greu de îngrijit, mai fragili, mai expuși, fiind, în cele din urmă, compromiși. Locurile vacante fac necesară folosirea protezei dentare

Rezectia apicala este o procedură chirurgicală prin care se extirpă un țesut de granulație format în os la nivelul apexului radicular (vârful rădăcinii dentare)

Extractia molarilor de minte
În cazul în care molarii de minte se dezvoltă normal, în poziție corectă, extracția lor nu este necesară. Singurele cazuri în care medicii recomandă extracția acestora sunt: cresterea in pozitii anormale, inghesuie ceilalti dinti, nu au loc sa iasa, determina infectii recurente, risc crescut de carii.

Protetica

Model de studiu
 
50 ron
Ablatie lucrare / coroana
 
20 ron
Decimentare pivot
 
100 ron
Coroana provizorie acrilica
 
100 ron
Coroana metalo ceramica semifizionomica
 
300 ron
Coroana metalo ceramica fizionomica
 
400 ron
Coroana zirconiu ceramica
 
800 ron
Coroana integral zirconiu
 
800 ron
Coroana integral ceramica presata
 
900 ron
Coroana metalica
 
150 ron
Pivot crom nichel
 
150 ron
Pivot argint
 
200 ron
Pivot zirconiu
 
300 ron
Reconstituire bont cu pivot fibra de sticla+compozit
 
200 ron
Reconstituire bont cu dentatus +compozit
 
150 ron
Inclustatie ceramica
 
400 ron
Cimentare coroana
 
30 ron
Proteza scheletata 2 sisteme
 
2400-3200 ron
Sistem suplimentar proteza scheletata
 
500 ron
Coroana metalo ceramica pe implant
 
800 ron
Coroana zirconiu ceramica pe implant
 
1000 ron
Proteza partiala
 
1000 ron
Proteza totala
 
1100 ron
Proteza pe implant
 
700 euro
Fluturas kemeny
 
150 ron
Reparatie proteza
 
150 ron
Adaugare dinte pe proteza / dinte
 
100 ron
Captusire proteza
 
200 ron

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
Anuleaza